Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

AEK – Γκάλο: “Θα μπούμε για να πάρουμε το Κύπελλο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αισιόδοξος εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο, μιλώντας στη Media Day της ΑΕΚ.

Ο μπακ των “κιτρινόμαυρων” τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της, ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο.

“Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Πρόκειται για δυο μεγάλες ομάδες που έχουν νικήσει από μια φορά η μια την άλλη φέτος, οπότε είναι δύσκολο να μιλάμε για φαβορί. Είναι ο τελικός και αυτό που μετράει δεν είναι ποια ομάδα βρίσκεται απέναντι. Είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε βρισκόταν άλλη ομάδα, το κίνητρο θα ήταν το ίδιο. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, εμείς θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Αισθάνομαι λίγο στενοχωρημένος που θα είμαστε σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία θα γίνει σε άδειες εξέδρες. Δεν θα έχουμε τη μεγάλη ώθηση που μας δίνει ο κόσμος μας, αλλά ανεξάρτητα από αυτό εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε δεμένοι και ενωμένοι. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όποιος τρέχει περισσότερο, νικάει. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε να έχουμε στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε