Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Σκορ και θέαμα στο Μαρακανά! Ισόπαλοι Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Μαρακανά, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν σ’ αυτό το γήπεδο μετά τις 12 Νοεμβρίου του 1994.

Το αγωνιστικό κομμάτι, φυσικά, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτή που ξέχωρισε ήταν η εορταστική ατμόσφαιρα πριν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης, λόγω των αδελφικών σχέσεων των δύο συλλόγων.

Ο Μάρκο Σίλβα, βέβαια, φρόντισε να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και να τεστάρει την ετοιμότητά τους εν όψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άμεσα. Μετά από ωραίο συνδυασμό των Πέτκοβιτς – Σρνιτς, ο Όρλαντιτς δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-0 στο 36′, με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν στο 39′ με τον Ερνάνι, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κάχριμαν, έπειτα από ασίστ του Φορτούνη.

Στο 53′ ο πρώην ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων”, Κατάι,τσίμπησε όμορφα την μπάλα πάνω από τον Καπίνο για να βάλει ξανά τον Ερυθρό Αστέρα σε θέση οδηγού, με τον Ολυμπιακό, όμως να έχει και πάλι γρήγορη απάντηση, με τον Πάρντο από δεξιά να κάνει το γύρισμα και τον Κασάμι να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 56′.

Στο 85′ ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Ντουρμάζ, ο οποίος δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί πως ο Ερυθρός Αστέρας, που το Σάββατο (7/5) κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα Σερβίας, είναι πιθανός αντίπαλος των Πειραιωτών στα προκριματικά για τους ομίλους του Champions League 2016-17.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Σαλίνο (76’ Μπουχαλάκης), Μαζουακού (76’ Τσιμίκας), Μποτία (79’ Βούρος), Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Μιλιβόγεβιτς (46’ Κασάμι), Καμπιάσο (62’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (46’ Τσόρι), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Πουλίδο (46’ Σεμπά).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε