Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μιλιβόγεβιτς: “Γιορτάσαμε με τα αδέρφια μας”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μοναδικά χαρούμενος ήταν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυρθρό Αστέρα, καθώς έχει αγωνιστεί και στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Μια γιορτή μεταξύ “αδερφών” ήταν αυτή για τον Σέρβο άσο.

Ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε για:

Για το φιλικό με την ομάδα της πατρίδας του: «Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις από εδώ. Για εμένα δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος, κυρίως λόγω του αποτελέσματος. Ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε μαζί με τα αδέρφια μας και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για το τραγούδι των φίλων του Αστέρα για την ομάδα τους και τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω, τότε έπαιζα στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα είμαι στον Ολυμπιακό. Τώρα όμως είναι διαφορετικά, καταλαβαίνω τι σημαίνει. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, να το ακούω να συμβαίνει. Είναι ιδιαίτερη η χημεία για ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Η ευχή του για την ομάδα του Βελιγραδίου: «Η ευχή μου να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους ο Ερυθρός Αστέρας μέσω της προκριματικής φάσης, όπως και για εμάς κάνω την ίδια ευχή. Αυτή η διοργάνωση είναι για ποιοτικές ομάδες και εμείς είμαστε ποιοτική ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε