Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ξένους διαιτητές και μαθητές στον τελικό Κυπέλλου ζητάει ο Κοντονής!

Ξένους διαιτητές και μαθητές στον τελικό Κυπέλλου ζητάει ο Κοντονής!

“Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα” θα μπορούσε να πει κανείς -ΕΙΡΩΝΙΚΑ- για όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσον αφορά την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έχει περάσει από 40 κύματα για να γίνει, αλλά ακόμα να βρεθεί λύση. Η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θυμίζει… δρόμο που οδηγεί σε αδιέξοδο και το χειρότερο είναι πως δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποιος για να δείξει τον τρόπο και να δούμε επιτέλους μπάλα.

Το τελευταίο “σενάριο” σε αυτή την υπόθεση θέλει τον Σταύρο Κοντονή να ενεργοποιεί το αρχικό πλάνο και να ζητάει από την ΕΠΟ να γίνει το παιχνίδι με τους όρους που είχαν αποφασιστεί από κοινού με τις FIFA και UEFA.

Αυτό σημαίνει, ο τελικός να γίνει με ξένους διαιτητές και με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες. Να τονίσουμε πως δεν θα συντρέχει πλέον ο αποτρεπτικός λόγος της παράλληλης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων του εξωτερικού (στις 15 Μαΐου θα έχουν τελειώσει και θα μπορέσει να βρεθεί ξένος ρέφερι), ενώ και τα σχολεία θα είναι πλέον ανοιχτά…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε