Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Γκάφα του Στιλ γκέλα του Παναθηναϊκού! Ισοπαλία στη Ν. Σμύρνη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στη Ν. Σμύρνη… Οι “πράσινοι” είχαν σε κακή μέρα τον Στιλ που χρεώνεται το γκολ των “κυανέρυθρων” και πλέον βρίσκονται στους τρεις πόντους στα πλέι οφ και οι “πάνθηρες” στον έναν.

Το live του ματς

Μοιρασμένο ήταν σε ένα μεγάλο μέρος του το ματς στη Ν. Σμύρνη. Ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο αλλά κόντεψε να πληρώσει ακριβά την… κακή μέρα του Στιλ. Η γκολάρα του Λέτο δεν τον λύτρωσε.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πρωταγωνιστή. Ο Παναθηναϊκός είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία, μα πιο τακτικά έφθανε στην αντίπαλη περιοχή ο Πανιώνιος που μπήκε στο ματς ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ.

Στο 16′ ο Ρισβάνης έκοψε επιθετική προσπάθεια του Μπεργκ και απέτρεψε τον κίνδυνο για την εστία του Διούδη, ο οποίος τρία λεπτά μετά μπλόκαρε την μπάλα σε σουτ του Σουηδού.

Από το 10′ ως το 30′ ο Πανιώνιος είχε παθητικό ρόλο και στο 32′ το δοκάρι έπειτα από γυριστό σουτ του Μπεργκ “ξύπνησε”…

Στο 37′ το σουτ του Μπακασέτα έστειλε την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 39′ ανάλογη τύχη είχε το συρτό σουτ του Ανασαριφάρντ, ο οποίος είδε εκτός τέρματος τον Στιλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η κακή μέρα του Στιλ… Ο Νάνο του γύρισε λάθος την μπάλα στο 52′, αυτή έφυγε μέσα από τα χέρια του και ο Ανσαριφάρντ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 59′ ο Ανσαριφάρντ βγήκε και πάλι τετ α τετ στον Στιλ, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

Η ισοφάριση δεν άργησε τον για Παναθηναϊκό… Στο 67′ ο Μέστο γύρισε στον Λέτο και αυτός με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-1.

Λίγο μετά τραυματίστηκε ο Ζέκα όταν συγκρούστηκε με τον Κόρμο και έβγαλε το υπόλοιπο ματς με διχτάκι στο κεφάλι.
Στο 94′ ο Πανιώνιος είχε ευκαιρία για το 2-1 όταν ο Μπαργκάν μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Στιλ που είχε βγει και πάλι “άσχημα”. Ο Μολέδο έσωσε πάνω στη γραμμή.  

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος Β., Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (72′ Μπαργκάν), Μασούρας (89′ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (69′ λ.τ. Καραμάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Ζέκα, Λουντ (78′ Αμπέντ), Εβανζελίστα (62′ Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (87′ Μαμούτε), Μπεργκ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε