Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Τα σχέδια των προπονητών

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Στέλιος Μανωλάς και ο Μάρκο Σίλβα ανακάτεψαν την… τράπουλα που κρατούν στα χέρια τους και ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους μάχη στην… τσόχα του άδειου ΟΑΚΑ! Ο τελικός του πολύπαθου Κυπέλλου Ελλάδας επιτέλους διεξάγεται. Απόψε στις 20:30.

Αμφότεροι οι προπονητές ζύγισαν πολύ στο μυαλό τους τους την πιθανή τους ενδεκάδα…

Ο Μάρκο Σίλβα θα επαναφέρει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ και κρατάει εκτός τον Στέφανο Καπίνο, που έχει πάρει στην πλάτη του τα ματς του Κυπέλλου.

Ο Λεάντρο Σαλίνο θα παίξει δεξιά, λόγω του τραυματισμού του Ελαμπντελαουί και ο Αρτούρ Μαζουακού στ’ αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μάνουελ Ντα Κόστα και ή ο Δημήτρης Σιόβας ή ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα είναι στο κέντρο και ο Σίλβα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα δώσει θέση βασικού στον Εστέμπαν Καμπιάσο ή τον Παϊτίμ Κασάμι. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, οι Ερνάνι και Νταβίντ Φουστέρ επιλέγονται στα πλάγια και ο Μπράουν Ιντέγε μπροστά.

Ο Στέλιος Μανωλάς θα έχει τον Αλάιν Μπαρόχα κάτω από την εστία και οι Ροντρίγκο Γκάλο και Ντίντακ Βιλά θα είναι στα πλάγια, οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Θέσαρ Άρθο θα συγκροτήσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο. Μπροστά τους ο Αντρέ Σιμόες και οι Πέτρος Μάνταλος και Γιάκομπ Γιόχανσον θα είναι οι εσωτερικοί μέσοι.

Ο Χρήστος Αραβίδης θα βρεθεί στο αριστερό “φτερό”, ο Βάργκας στο δεξί κι ο Τζεμπούρ μπροστά.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε