Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – ΑΕΚ: Η πορωτική ομιλία του Μελισσανίδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Διαβάστε την παθιασμένη ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, με την οποία πόρωσε τους παίκτες της Ένωσης.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έβαλε τους παίκτες του Στέλιου Μανωλά να ορκιστούν μαζί του, ανεβάζοντάς την ψυχολογία τους πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός.

“Σήμερα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένας τελικός Κυπέλλου. Αυτό το Κύπελλο πρέπει να το πάρετε. Πρώτα από όλα για εσάς. Γιατί έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια και το αξίζετε. Μετά για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό ένας τίτλος. Και μετά για όλους εμάς. Τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Του αξίζει να χαρεί! Να πάρει την κούπα”, είπε αρχικά και ξέσπασε στη συνέχεια:

“Για να νικήσετε ένα πράγμα χρειάζεται. Ψυχή! Μπορείτε. Αρκεί να το πιστέψετε. Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο. Όλοι ρε. Να ορκιστούμε εδώ όλοι μαζί. Ότι θα το πάρουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε χαρακίρι ρε. Με το αίμα μας ρε να ορκιστούμε. Εγώ ρε. Εγώ πρώτος. Φέρτε να κάνω χαρακίρι πρώτος εγώ και μετά εσείς. Να ορκιστούμε ρε ότι δεν τελειώνει ο αγώνας αν δεν νικήσουμε. Φέρε ρε. Χαρακίρι όλοι. Πρώτος εγώ. Πάμε. Πάμε να το πάρουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε