Επιθυμία του ίδιου είναι να παίξει στην ΑΕΚ, μιας και είναι η ομάδα που υποστηρίζει από μικρός, και για χάρη της Ένωσης απέρριψε πρόταση από το εξωτερικό.
Σύμφωνα με τη “SportDay”, ο Έλληνας άσος βρέθηκε στο στόχαστρο της Χέρενφεν, η οποία έκανε πρόταση με τις ίδιες περίπου αποδοχές που του προσέφερε η “Ένωση”, για δυο όμως χρόνια, όχι για τέσσερα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ολλανδική ομάδα ήταν διατεθειμένη, μάλιστα, να δώσει 250.000 στον Πανιώνιο για να τον αποκτήσει, ωστόσο ο Μπακασέτας απέρριψε την πρόταση των Ολλανδών, επιθυμώντας να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” προσφέρουν 200.000 στον Πανιώνιο για να τον αφήσει ελεύθερο. Εάν οι “κυανέρυθροι” δεχθούν την πρόταση, τότε ο Μπακασέτας θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έρθει στην Ένωση τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τον Πανιώνιο να μην βάζει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του.