Τρίτη, 20 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μπλόκο των ΜΑΤ σε ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές – Βίντεο και φωτογραφίες

Μπλόκο των ΜΑΤ σε ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές – Βίντεο και φωτογραφίες

Αντιεξουσιαστές “έδιωξαν” τους ακροδεξιούς και η Αστυνομία “έδιωξε” τους αντιεξουσιαστές. Το ραντεβού της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης (ΛΕΠΕΝ) – που έχει αποσχισθεί από τη Χρυσή Αυγή, με κεντρικό σύνθημα “Όχι στη λαθρομετανάστευη”-  στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ματαιώθηκε γιατί… μαθεύτηκε. Ορίστηκε, όμως, νέο, στις 19.00.
 

 Αντιεξουσιαστές και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στην περιοχή και η αστυνομία, που βρίσκεται επί ποδός καθώς έχουν προγραμματιστεί τέσσερα συλλαλητήρια κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ανέλαβε… δράση.

 Για “λόγους ασφαλείας” απαγόρευσε κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς: Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) – 3ης Σεπτεμβρίου – δεξιά Ιουλιανού – δεξιά Λιοσίων – δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής, κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00.

 Οι ακροδεξιοί δεν εμφανίστηκαν ποτέ και οι άνδρες των ΜΑΤ απομάκρυναν τους αντιεξουσιαστές από την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, επανήλθαν, καθώς ορίστηκε νέο ραντεβού των ακροδεξιών στις 19.00, στον Άγιο Παντελεήμονα. Δυνάμεις των ΜΑΤ, αλλά και αντιεξουσιαστές, παραμένουν στους γύρω δρόμους…

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε