Πολιτική

Πρόσφυγες θα μείνουν σε διαμερίσματα στην Αρκαδία – Τι λέει ο Αντιπεριφερειάρχης

Δεδομένο πρέπει να θερωτείται ότι ένας αριθμός προσφύγων θα φιλοξενηθεί και στην Αρκαδία. Αν θα είναι στην Τρίπολη ή σε άλλο μέρος του νομού, αυτό παραμένει αδιευκρίνιστο Άγνωστος παραμένει και ο αριθμός των προσφύγων που θα πάνε στην Αρκαδία.

Για το θέμα ρωτήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος ήταν στο Άστρος, για τις εκδηλώσεις της Εθνοσυνέλευσης.
Συγκεκριμένα, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης: “Ως Πελοπόννησος και ως Αρκαδία, έχουμε υποχρέωση να καλύψουμε κι εμείς ένα μέρος της προσπάθειας που γίνεται από τη χώρα μας, για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Συγκεκριμένοι χώροι, δεν έχουν βρεθεί, γίνονται διάφορες συζητήσεις και σκέψεις.
Η πρόταση του Υπουργού είναι να υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι, που θα συγκεντρωθούν αρκετοί μετανάστες μαζί, για να μένουν σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα. Έχουμε σκέψεις για κάποιους χώρους, αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.”

Πηγή: kalimera-arkadia

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Σωκράτη Φάμελλου στον Παύλο Πολάκη και οι κατηγορίες για «δεύτερες σκέψεις» ενόψει συνεδρίου
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν νέες δηλώσεις του βουλευτή Χανίων εναντίων στελεχών της Νέας Αριστεράς αλλά και δημοσιεύματα που στόχο θα έχουν να απαξιώσουν το εγχείρημα αυτό
Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Παύλος Πολάκης
«Εκεχειρία» Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ εν αναμονή της απόφασης για την Κατερίνα Μπατζελή
Αν τελικά η κρίση στην υπόθεση Μπατζελή δεν εκτονωθεί και η πρώην υπουργός βρεθεί εκτός κόμματος τότε όλα δείχνουν ότι τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ θα ξαναφουντώσουν
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας