Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Επίθεση Άδωνι σε Πολάκη: Θα σε βάλω φυλακή για το ΚΕΕΛΠΝΟ! – “Ο μεγαλύτερος ψεύτης και απατεώνας ο Τσίπρας” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά τον χθεσινό “σκοτωμό” του στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο “ΣΚΑΪ”. 
 

“Ο Τσίπρας είπε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ χιλιάδες ψέματα. Ένα από αυτά είναι ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις… Τόσα χρόνια, όλη η χώρα είχε πέσει θύμα του λαϊκισμού και αυτός ο λαϊκισμός μας οδήγησε στο μνημόνιο. Όλο αυτό το τέρας του λαϊκισμού, μαζεύτηκε στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, του μεγαλύτερου ψεύτη και απατεώνα όλων των εποχών”, είπε ο κ. Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ.  

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, άγρια κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τους Ανδρέα Λοβέρδο και Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής επιτέθηκε φραστικά στον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως θα απολογηθεί στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και τον διαγωνισμό για τις προσλήψεις στης ΜΕΘ: “Το γνωρίζετε κύριε Πολάκη ότι έχετε πράξει κακούργημα και θα λογοδοτήσετε”, τόνισε.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήρε τον λόγο και κατηγόρησε τους προκάτοχους του της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι συμμετείχαν σε σκάνδαλα διαφθοράς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι δεν μπορεί να μιλά για ηθική όταν εκείνος χρησιμοποίησε το δημοψήφισμα για να μπει στο υπουργικό συμβούλιο και αναφερόμενος στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ είπε: “Πήρατε τους φακέλους των γιατρών. Ο υπουργός  δεν έχει δικαίωμα να το κάνει. Αυτό που έκανες είναι για φυλακή. Αν δεν το κάνουν αυτοί θα το κάνουμε εμείς όταν έρθουμε. Σας το λέω να ζήσετε την ελευθερία σας όσο προλαβαίνετε. Δεν σας γλιτώνει κανείς, ούτε οι μαγκιές σας”.

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου:”Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για μένα! Δεν φτουράς εδώ! Είσαι ΕΚΟΦίτης”, τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Πολάκη.
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ήταν άμεση. “Εμένα δεν θα μου κουνάς το χέρι. Το χεράκι σου να το κουνάς αλλού”, είπε. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε