Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αγρότες προσοχή! Ο Βαγγέλης Αποστόλου είναι έτοιμος για δράση και… αναπτυξιακή εξάπλωση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Ο αγροτικός χώρος είναι ένας χώρος που μπορεί να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό μιας καινούργιας αναπτυξιακής διαδικασίας. Oι επιλογές στον τρόπο εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, δεν είναι για να διευκολύνουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο απορροφητικότητα ή συγκεκριμένες επιλογές, αλλά για να ενισχύσουμε αναπτυξιακές δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα πάνω στα οποία θα εξαπλωθεί το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης”.

Tάδε έφη κάποιος κύριος Αποστόλου. Αυτός που ντε που παριστάνει τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά ανάπτυξη δεν βλέπει ο αγροτικός χώρος ούτε με το κυάλι, καθότι ο κύριος Αποστόλου φαίνεται πως περίμενε την αξιολόγηση για να κινηθεί. Εκτός κι΄ αν έκανε έργο και το κρατάει μυστικό.

Και να προσέχουν οι αγρότες, γιατί έτσι πως ο κύριος Αποστόλου “θα εξαπλώσει το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης” μπορεί να παρασυρθούν κάποιοι από την πολύ …ανάπτυξη, που θα έρθει τρένο.

Βλέπετε όσα ο κύριος Αποστόλου δεν έκανε σε ενάμισι χρόνο, θα τα κάνει στα γρήγορα ως το Σεπτέμβριο, γιατί όπως μαθαίνω (και ο Κάλχας βλέπει καλά από την κλειδαρότρυπα του Μαξίμου) τον περιμένει ο πέλεκυς του Αλέξη Τσίπρα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε