Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Μοναδική υπεύθυνη σε ποδοσφαιρικό Grexit η ΕΠΟ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Από την Ένωση δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για την φημολογούμενη επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά οι άνθρωποι της επαναλαμβάνουν την πάγια θέση της ομάδας για τη σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Goal”, ο Δημήτρης Μελισσανίδης -αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης– βρέθηκαν την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου, εκεί όπου συζήτησε για το ενδεχόμενο Grexit, χωρίς να γίνει γνωστό αν συνομίλησε με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Τη φημολογούμενη επίσκεψη των κ.κ. Μαρινάκη και Μελισσανίδη στην Ηρώδου Αττικού κλήθηκε να σχολιάσει στην ΕΡΤ ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος όμως δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Την ίδια στάση… σιγής κρατάνε και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που όμως επαναλαμβάνουν τη πάγια θέση της ομάδας αναφορικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ εκτιμούν, ότι Grexit δεν πρόκειται να υπάρξει και αν τελικά υπάρξει οι μοναδικοί υπεύθυνοι θα είναι οι ποινικά διωκόμενοι της ΕΠΟ που θα έχουν επιλέξει να μείνουν γαντζωμένοι στις θέσεις τους. Σε εκείνους εναπόκειται αν θα πάρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο λαιμό τους και αν θα του κάνουν μεγαλύτερο κακό απ’ όσο του έχουν προκαλέσει μέχρι σήμερα.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνεται η συνάντηση στο Μαξίμου από πλευράς ΑΕΚ, τα δημοσιεύματα του αθλήτικού Τύπου αναφέρουν ότι έγινε κανονικά, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μεταβαίνει σε διαφορετική ώρα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε