Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ – Οι “τρελές” οικονομικές απαιτήσεις του Πογέτ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τον… ουρανό με τα άστρα φαίνεται πως ζήτησε ο Γκουστάβο Πογέτ για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Διαβάστε πόσο κοστολόγησε ο Ουρουγουανός την παραμονή του στην Ένωση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ και πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν να μάθουν πως έφτασαν οι δυο πλευρές στο “διαζύγιο”.

Το καλό κλίμα που υπήρχε στις προηγούμενες συναντήσεις του Πογέτ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη χάλασε στο ραντεβού της Δευτέρας, εκεί όπου βρέθηκε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του Πογέτ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, ο μάνατζερ του Πογετ ζήτησε 1,25 εκατ. ευρώ για τον πελάτη του και ένα μπόνους επίτευξης στόχων που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ. Επίσης, για τους συνεργάτες του Ουρουγουανού το ποσό άγγιζε το μισό εκατομμύριο ευρώ συνολικά, ενώ ανάμεσα στις απαιτήσεις ήταν και η πρόσληψη ενός προπονητή τερματοφυλάκων.

Δηλαδή, το σύνολο των οικονομικών απαιτήσεων ξεπερνούσε κατά πολύ τα δύο εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται η εφορία. Έτσι, καταλαβαίνουμε πως τα ποσά που ζήτησε ο Πογέτ για τον ίδιο αλλά και για τους συνεργάτες του ήταν πολύ μακριά από όσα είχε σκοπό να διαθέσει η ΑΕΚ…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε