Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Αντέδρασε ο Ολυμπιακός! Απόδραση απ’ την έδρα του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Νέο ραντεβού την Τετάρτη έδωσαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Πυλαία. Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν με ανατροπή (3-2 σετ) μέσα στη Θεσσαλονίκη και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των ημιτελικών της Α1 βόλεϊ.

 Δεν τα παρατάει έτσι εύκολα! Με τον Τσουκ να κάνει την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν με 3-2 σετ τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη “PAOK Sports Arena” και μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των ημιτελικών της Volley League. Την Τετάρτη (12/4) το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός δεν… ένιωσε στο “καμίνι” της Πυλαίας και παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, έφερε το ματς στα ίσα και έχασε στις λεπτομέρειες το 3ο. Στη συνέχεια όμως οι Πειραιώτες έδειξαν πως απόψε ήταν η καλύτερη ομάδα και πήραν τα επόμενα δυο σετ και τη νίκη, κάνοντας το break στην έδρα των Θεσσαλονικέων.

Να αναφέρουμε πως στο πλευρό της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν παράγοντες και αθλητές από διάφορα τμήματα του συλλόγου για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη.

Την αναμέτρηση στο “Paok Sports Arena” είδαν τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, όπως και ο πρόεδρος, Λούμπος Μίχελ. Από μεριάς παικτών, την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσώπησαν οι Πέλκας, Μυστακίδης, Χατζηϊσαίας, Αθανασιάδης, και Μακ, ενώ υπήρχαν παίκτες και από την ομάδα μπάσκετ και χάντμπολ των Θεσσαλονικέων.

Τα σετ: 25-21, 24-26, 25-23, 17-25, 8-15

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε