Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις της ΑΕΚ και του Ατρομήτου

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Παρέμειναν οι ποινές των δυο ομάδων, που τους επιβλήθηκαν σε πρώτο βαθμό για τα επεισόδιά στον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι. Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στα πλέι οφ…

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ατρόμητος είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 70,750 ευρώ. Οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν έφεση για να “πέσει” η ποινή τους, αλλά η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ήταν αρνητική.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ είναι οριστικά τρίτη στο πρωτάθλημα και ξεκινά με δυο βαθμούς στα πλέι οφ, όσους και ο Παναθηναϊκός (εφόσον πέμπτος παραμείνει ο Πανιώνιος). Εκκρεμεί η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αδειοδότηση των “κυανέρυθρων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.”

Μετά λοιπόν κι από αυτή την εξέλιξη, η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

2. Παναθηναϊκός 55
3. ΑΕΚ 54
4. ΠΑΟΚ 45
5. Πανιώνιος 44

Όσον αφορά τα πλέι οφ, οι ομάδες θα μπουν με τους εξής βαθμούς, με συμμετοχή Πανιωνίου:

Παναθηναϊκός 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
Πανιώνιος 0

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε