Τοπικά Νέα

Διασώθηκαν 41 πρόσφυγες ανοιχτά της Πύλου – Κρατούνται στο λιμάνι της Καλαμάτας

Στην περισυλλογή 41 μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονταν σε ξύλινο λέμβο 95 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, προχώρησε χθες βράδυ φορτηγό πλοίο υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου κρατούνται.

Στο μεταξύ σε 3.734 ανέρχονται οι μετανάστες και πρόσφυγες που φιλοξενούντο στο λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με την τελευταία χθεσινοβραδυνή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα.

Το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Αριάδνη” που μετέφερε μόνο 3 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα