Κόσμος

Έκρυβε την κόρη της με νοητική υστέρηση πίσω από σκουπίδια!

Η γερμανική αστυνομία διέσωσε μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από διανοητική υστέρηση, την οποία κρατούσε απομονωμένη επί πολλά χρόνια η ίδια η μητέρα της που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. 

Η 26χρονη γυναίκα ήταν κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα στο Ρόζενχαϊμ, κοντά στο Μόναχο και η κατάστασή της δεν ήταν καλή, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Στέφαν Ζόνταγκ.

“Γύρω στις 10 το πρωί” ένας δικαστικός κλητήρας πήγε στο διαμέρισμα για να κάνει έξωση στην ένοικο, μια γυναίκα περίπου 50 ετών, είπε ο Ζόνταγκ στον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο Rosenheim24, κάνοντας λόγο για μια “θλιβερή” και “τραγική” υπόθεση.

Αντικρίζοντας τον δικαστικό κλητήρα, η 50χρονη πήδηξε από τον δεύτερο όροφο στο κενό του κλιμακοστασίου, προφανώς για να βάλει τέλος στη ζωή της. Τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Μέσα στο διαμέρισμα, που ήταν γεμάτο με σκουπίδια, οι αστυνομικοί είδαν ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη και την έσπασαν για να ανοίξει. Στο δωμάτιο βρισκόταν μια νεαρή γυναίκα “για την οποία υποθέτουμε ότι είναι η κόρη” της 50χρονης και φαίνεται ότι ζούσε “για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως για χρόνια” υπό αυτές τις συνθήκες.
Οι δύο γυναίκες ζούσαν μόνες στο διαμέρισμα. Ένας γείτονας είπε στον ιστότοπο ότι ο ίδιος διαμένει εκεί από το 2003 και δεν είχε δει ποτέ την κόρη, η οποία μεταφέρθηκε πλέον σε ψυχιατρική κλινική. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκαλεί ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι: Μιλάει για «μακεδονικό πεπρωμένο» και αφήνει αιχμές για την Συμφωνία των Πρεσπών
«Έχουμε υποστεί πολλές ταπεινώσεις και αποδεχτήκαμε πολλές κακές συμφωνίες για την ευρωατλαντική μας προοπτική» είπε ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας
Βόρεια Μακεδονία Χρίστιαν Μίτσκοσκι