Κυριακή, 18 Αυγ.
28oC Αθήνα

Eurogroup: Ποια Ελλάδα; Ο Prince, ο Bowie και ο… Elvis! (VIDEO)

Eurogroup: Ποια Ελλάδα; Ο Prince, ο Bowie και ο… Elvis! (VIDEO)

Το Eurogroup θα συζητήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και το κουαρτέτο είπατε; Μπορεί. Το σίγουρο είναι πως η είδηση για το θάνατο του Prince μπορεί να επηρεάσει ακόμη και την πορεία της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ο Christoph Schmidt, ανταποκριτής της ολλανδικής εφημερίδας Trouw στις Βρυξέλλες ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ένα video από τα… παρασκήνια του Eurogroup. Σε κάποια στιγμή, οι υπουργοί Οικονομικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ, της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ και της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος συζητούν λίγο πριν ξεκινήσει τη συνεδρίαση.

Και για τί συζητούν; Όχι για την πορεία της διαπραγμάτευσης ούτε για το αν θα υπάρξει συμφωνία. Για τον θάνατο του Prince λένε. Ο Ντάισελμπλουμ αναφέρεται σε έναν στίχο από το τραγούδι Purple Rain και ο ντε Γκίνος μιλά για τον Bowie και τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο πρόεδρος του Eurogroup λέει πως σε κάποια ομιλία του χθες Πέμπτη ξεκίνησε αναφερόμενος στον στίχο του Prince «Times are changing» κάτι που προκαλεί γέλια (;) τόσο στον ίδιο όσο και στους άλλους δυο υπουργούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ EUROGROUP (η συζήτηση για τον Prince στο 09:23)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε