Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

FIFA: Έρχεται το “τελεσίγραφο” στον Κοντονή για Κύπελλο ή… Grexit

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης θα έχει φτάσει στον Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ η επιστολή της FIFA, με την οποία θα προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξει η απόφαση για το Κύπελλο, θα υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει συντάξει την επιστολή και μέσα στις επόμενες ώρες θα την στείλει στον Υφυπουργό Αθλητισμού και την ΕΠΟ.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο, η FIFA φέρεται πως θα δώσει διορία μέχρι τις 11 Απριλίου στην ελληνική Πολιτεία για την ανατροπή της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά την άκαρπη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους αξιωματούχους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, της UEFA και της ΕΠΟ.

Η FIFA δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε περιμένει κάποια απόφαση του ΣτΕ για να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο. Βέβαια, μέσα σε αυτή την εβδομάδα της… παράτασης, ίσως έχει βγει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (αύριο, 5/4, η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ), εκτός αν υπάρξει και πάλι αναβολή, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Αν δικαιωθεί η Ομοσπονδία, τότε το Κύπελλο ξεκινά και πάλι, με τον κίνδυνο του Grexit να αποτελεί παρελθόν. Αν δικαιωθεί η πλευρά του υφυπουργείου, τότε η ποδοσφαιρική απομόνωση είναι προ των πυλών!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε