Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η “μάχη” με τη λευχαιμία και η…συμπαράσταση των δημοσιογράφων του NBA (VIDEO)

Η “μάχη” με τη λευχαιμία και η…συμπαράσταση των δημοσιογράφων του NBA (VIDEO)

Ο 64χρονος και πασίγνωστος ρεπόρτερ στους αγωνιστικών χώρους του NBA, Κρεγκ Σάγκερ, δίνει “μάχη” με τη λευχαιμία και οι συνάδελφοί του στο “μαγικό κόσμο” θέλησαν να δείξουν πως βρίσκονται στο πλευρό του…

Μιλώντας πριν από περίπου δυο εβδομάδες στο HBO’s Real Sports, o έμπειρος Αμερικανός δημοσιογράφος, Κρεγκ Σάγκερ, αποκάλυψε πως η λευχαιμία, με την οποία παλεύει από το 2014, όχι μόνο δεν βρίσκεται σε ύφεση, αλλά θα προχωρήσει σε τρίτη μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων.

“Έχω ήδη υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις βλαστικών κυττάρων. Πολύ σπάνια μπορεί κάποιος να φτάσει σε τρίτη. Ωστόσο, πρέπει να μαζέψω τις δυνάμεις μου και να το παλέψω. Υπήρχαν μερικές νίκες και μερικά πισωγυρίσματα. Αλλά πρέπει ακόμα να το παλέψω και έχω ακόμα αρκετή δουλειά να κάνω. Δεν κέρδισα τη μάχη, αλλά ούτε και την έχασα”,είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο 64χρονος ρεπόρτερ.

Ο Σάγκερ πάντως δεν “παλεύει” μόνος του, αφού οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του ΝΒΑ θέλησαν να σταθούν στο πλευρό του με έναν διαφορετικό τρόπο. Όλοι οι ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου φόρεσαν ρούχα με έντονα χρώματα (συνήθιζε να ντύνεται έτσι) και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό!

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε