Τρίτη, 23 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ηγέτης ο Γουίλιαμς! Η ΑΕΚ παραλίγο να… κάψει τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Η Ένωση ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι του ΟΑΚΑ (τυπικά φιλοξενούμενη) αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω ενός απίστευτου Γουίλιαμς (78-71).

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Έλιοτ Γουίλιαμς και γλίτωσε την ήττα από την ΑΕΚ, στο τελευταίο ντέρμπι της κανονικής περιόδου (78-71).

Οι «πράσινοι» έκαναν.. περίπατο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι» «κιτρινόμαυροι» εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι στην επανάληψη, επέστρεψαν από το -15 και μάλιστα προηγήθηκαν, αλλά η ομάδα του Τζόρτζεβιτς έκανε στο τέλος την ανατροπή με μπροστάρη για μια ακόμη φορά τον Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός πέτυχε 24 πόντους και τους έξι τελευταίους της ομάδας του, που είχε βρεθεί στα μισά της τέταρτης περιόδου στο -4.

Έτσι οι Κυπελλούχοι έμειναν μαθηματικά ζωντανοί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αν και θα χρειαστούν ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από το Ρέθυμνο και να νικήσουν οι ίδιοι την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για να την πάρουν.

Κορυφαίος ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, κομβικό το σημείο της αποχώρησης του Μαλίκ Χέρστον λίγο πριν το τέλος λόγω τραυματισμού.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 41-32, 57-56, 78-71
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε