Παρασκευή, 16 Αυγ.
30oC Αθήνα

Κρήτη: Τους έπιασαν με την ηρωίνη στο αυτοκίνητο

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, μια 43χρονη και ένας 36χρονος, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά, στα Χανιά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς η 43χρονη, η οποία μπήκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος και είχαν ως προορισμό το Ηράκλειο.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί, επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων – Σητείας, συνέλαβαν την 43χρονη και τον 36χρονο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης 490 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή. Επιπλέον κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε