Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Μέγας είσαι Ρονάλντο! “Βασιλική” ανατροπή για Ρεάλ με “τριάρα” στη Βόλφσμπουργκ (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Είναι ο ηγέτης της Ρεάλ! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το.. χέρι τους Μαδριλένους και με τρία δικά του γκολ κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (3-0) ανέτρεψε το 2-0 της Γερμανίας και έστειλε την “βασίλισσα” στα ημιτελικά του Champion league.

Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πήρε η ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ 3-0, ανατρέποντας την ήττα (2-0) στη Γερμανία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μαδριλένους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε και τα 3 γκολ της ομάδας του Ζιντάν.

Η υπεροχή της Ρεάλ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καθολική, έχοντας καθαρά την κατοχή της μπάλας και περιορίζοντας τη Βόλφσμπουργκ στο δικό της μισό του γηπέδου. Το δοκάρι του Ράμος στο 6′ -με κεφαλιά- ήταν το πρώτο… μήνυμα που έστειλαν οι Μαδριλένοι, με τη συνέχεια να ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος στο 16′ και στο 17′ κατάφερε να κάνει το 2-0 για τους “μερένγγες”, να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να φτάσει τα 15 γκολ σε 10 αναμετρήσεις στο Champions League.

 

Μέχρι το 25′ οι φιλοξενούμενοι ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά, αλλά στη συνέχεια κέρδισαν… μέτρα και έκαναν τις πρώτες καλές επισκέψεις τους στην εστία του Νάβας, παρόλο που έχασαν τον Ντράξλερ με τραυματισμό. Στο 34′ ο πορτιέρο των Ισπανών έδιωξε σε κόρνερ τη βολίδα του Λουίς Γκουστάβο, ενώ στο 38′ ο Ενρίκε έκανε κακό κοντρόλ, καθυστέρησε και το σουτ που έπιασε βρήκε στην πλάτη του Ράμος.

Οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ προσπάθησαν να έχουν το ίδιο δυναμικό τέμπο και στην επανάληψη, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί στην άμυνα και με σωστή πίεση στο κέντρο να παίρνουν και πάλι τον έλεγχο του ματς και να αγγίζουν το πολυπόθητο 3-0 στο 66′, αλλά η κεφαλιά του Ράμος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Βόλφσμπουργκ, με τον Μπενάλιο να την προλαβαίνει πριν καταλήξει στα δίχτυα του..

Η βραδιά είχε φανεί πως “ανήκε” στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που στο έφτασε στο χατ τρικ, κάνοντας στο 77′ το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν σκορ πρόκρισης για την ομάδα του Ζιντάν!

Οι Γερμανοί προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση, αλλά η Ρεάλ δεν έδειξε να… ιδρώνει και ήταν αυτή που με τον Χέσε “άγγιξε” το 4-0 (ο Μπενάλιο έδιωξε την προσπάθεια του Χέσε). Έτσι, η Ρεάλ είχε μια ακόμα “μεγάλη” Ευρωπαϊκή βραδιά, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να την στέλνει στα ημιτελικά του Champions league.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (84’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (91’ Βαράν)

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί (80’ Ντοστ), Ενρίκε (72’ Καλιγκιούρι), Άρνολντ, Ντράξλερ, Σίρλε

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε