Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Κοντονής ενημέρωσε τον Τσίπρα! “Χρονιά – τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης του με τον εκπρόσωπο της FIFA, ο υφυπουργός Αθλητισμού κατευθύνθηκε προς το Μέγαρο Μαξίμου, με σκοπό να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για το αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχε.

 Ο κ. Κοντονής φαίνεται πως συμφώνησε με την FIFA, για την επανέναρξη του Κυπέλλου και στη συνέχεια ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό. Τόσο ο υφυπουργός, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας έμειναν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη που πήρε το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Κοντονής έδειξε βέβαιος πως εφόσον υλοποιηθούν οι αποφάσεις που πάρθηκαν, τότε η νέα σεζόν θα είναι “χρονιά-τομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο”!

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, εξερχόμενος από το Μαξίμου:

“Ενημέρωσα προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων. Εμείς περιμένουμε από την FIFA και την UEFA το έγγραφο το οποίο έχουμε ζητήσει. Μπορεί να το έχουμε και νωρίτερα από την Πέμπτη.

Την Παρασκευή εμείς θα πάρουμε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Ελπίζουμε με όλα αυτά που θα γίνουν ότι θα μπούμε σε μια χρονιά τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχει θετικό κλίμα για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ρυθμίσεις» και ότι «δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε