Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Καραπαπάς: “Εμείς το βράδυ μετράμε κούπες, εσείς…”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής τόνισε πως ο νέος αθλητικός νόμος απαγορεύει το δανεισμό παικτών μεταξύ ομάδων της Superleague και τη δημιουργία δεύτερων ομάδων για τους μεγάλους συλλόγου, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Ο Ο Ολυμπιακός έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τους παίκτες που δίνει δανεικούς σε ομάδες της Superleague και ο Κώστας Καραπαπάς -με αφορμή τις δηλώσεις Κοντονή- έστειλε τα… καρφιά του προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Κάτι αντικειμενικοί και… αστειέμπορες, ειρωνεύονται με αφορμή τις δηλώσεις Κοντονή για τους δανεισμούς των ομάδων. Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ το δανεισμό ΠΕΝΤΕ ποδοσφαιριστών στη Νίκη Βόλου πριν δυο χρόνια από ΜΙΑ ομάδα! Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ τον “δανεικό” από τον Ολυμπιακό Καραμάνο να σκοράρει το μοναδικό γκολ στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0.

Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ εδώ και ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ να υπάρχουν ομάδες “Β” στα Ισπανικά πρότυπα! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ… ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΟΥΠΕΣ. ΕΣΕΙΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΟΛΗ ΣΑΣ…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε