Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παραμένει στην “εντατική” ο Ολυμπιακός! Παράταση…ελπίδας με buzzer beater τρίποντο (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με έναν “μαγικό” Γιάννη Μπουρούση και με buzzer beater τρίποντο του Μπερνάνς η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 89-88 εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και κράτησε “ζωντανό” τον Ολυμπιακό.

Σπουδαία νίκη της Λαμποράλ Κούτσα με φανταστικό φινάλε! Η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση επικράτησε 89-88 της Ρεάλ με τρίποντο του Ντάβις Μπέρτανς στο φινάλε, εξασφάλισε πλεονέκτημα έδρας και παράλληλα κράτησε ζωντανό τουλάχιστον μέχρι την άλλη Πέμπτη τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας σέντερ έκανε ένα τεράστιο ματς με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 3 ασίστ και κανένα λάθος, ενώ 27 πόντους με 6/6 τρίποντα είχε ο απίθανος Μάικ Τζέιμς. Η Λαμποράλ είναι τουλάχιστον δεύτερη, ενώ εφόσον νικήσει στο Μπάμπεργκ και χάσει η ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό θα είναι πρώτη!

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 18 πόντους, αλλά και μια άστοχη βολή στα 4,7’’ πριν το τέλος ξεχώρισε από τη “βασίλισσα” που κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Λαμποράλ Κούτσα να περάσει από το Μπάμπεργκ, η Ρεάλ να επικρατήσει της Χίμκι και η Ζαλγκίρις Κάουνας να επιβληθεί της Μπαρτσελόνα.

Σε αυτό το σε σενάριο η Μπαρτσελόνα θα προκριθεί ως 3η και ο Ολυμπιακός θα περάσει ως 4ος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε