Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

“Πετάει” ο Ατρόμητος! Ζωντανός στη μάχη της έκτης θέσης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Την τρίτη σερί νίκη του πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε δύσκολα εντός έδρας του Παναιτωλικού με 1-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague.

 Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα συνέχισε την ανοδική της πορεία και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της έκτης θέσης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να της χαρίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου  και πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Λε Ταλέκ στο 45′, ενώ οι Αγρινιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο μέρος, δίχως όμως να καταφέρουν να παριαβιάσουν την εστία του Μπάρκα.

Ο Μαρκόφσκι ήταν ο μοιραίος παίκτης του Παναιτωλικού, καθώς είχε δύο φορές την τεράστια ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις (μία σε κάθε ημίχρονο) τα έκανε μαντάρα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενολούμενοι να φύγουν με άδεια χέρια από το Περιστέρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας – Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Κεϊτά (90′ Γροντής), Ούμπιντες – Μπρίτο, Σουμπίνιο (80′ Σουμπίνιο), Ματέι (74′ Στόιτσεφ) – Λε Ταλέκ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης – Μύγας (67′ Κάπελ), Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου – Μάκος, Πάουλο – Μουνιόζ, Βασιλούδης (55′ Ουάρντα), Φερέιρα (73′ Παπάζογλου)- Μαρκόφσκι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε