Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Πήρε την άδεια ο Πανιώνιος και παίζει στα πλέι οφ!

Πήρε την άδεια ο Πανιώνιος και παίζει στα πλέι οφ!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και έδωσε στον Πανιώνιο την άδεια, με την οποία θα μπορέσει να λάβει μέρος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Για να μείνει εκτός Ευρώπης ο Πανιώνιος θα πρέπει να τερματίσει τέταρτος στα πλέι οφ και να στεφθεί Κυπελλούχος ο Ατρόμητος.

Αυτά τα μαντάτα σαφώς δεν άρεσαν στο ΠΑΣ Γιάννινα που ήλπιζε στη μη δικαίωση των “κυανέρυθρων”, ώστε να πάρουν τη θέση τους στα πλέι οφ. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πει ότι αν ο Πανιώνιος πάρει την άδεια, θα προσφύγουν ακόμη και στην UEFA.

Υποστηρίζουν, ότι η περίπτωση του Πανιωνίου είχε κοινά με την δική τους, όταν εκείνοι δεν είχαν πάρει άδεια. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Αριθμός απόφασης 1/20-4-2016: Δέχεται την έφεση της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 1/7-4-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Δέχεται την αίτηση κατά πλειοψηφία και χορηγεί άδεια συμμετοχής στην αιτούσα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-2017». 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε