Δευτέρα, 7 Οκτ.
20oC Αθήνα

Πολύκαστρο: Αποκλεισμένη από πρόσφυγες η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Ευζώνων – Αλλεπάλληλες οι εντάσεις (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από thestival.gr
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Οι πρόσφυγες δεν επιτρέπουν τη διέλευση στα φορτηγά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημειώνονται επεισόδια και εντάσεις…

Υπό κατάληψη από πρόσφυγες και μετανάστες παραμένει για τρίτο 24ωρο η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος του βενζινάδικου του Πολυκάστρου, σημείο όπου έχει «στηθεί» τον τελευταίο καιρό πρόχειρος καταυλισμός με φιλοξενούμενα περισσότερα από 1.000 άτομα. Οι διαδηλωτές ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα, ενώ έχουν στήσει σκηνές στο οδόστρωμα. Από το σημείο διέρχονται μόνο Ι.Χ. αυτοκίνητα και λεωφορεία, η κίνηση των οποίων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Αντίθετα, τα βαριά οχήματα, φορτηγά και νταλίκες, κινούνται μέσω παρακαμπτήριων δρόμων. Ανάλογη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη και στον παλιό δρόμο Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, στο ύψος του Λιμνότοπου.

Χθες Έλληνας οδηγός νταλίκας που έφτασε στο σημείο άρχισε να φωνάζει για να τον αφήσουν να περάσει. Ωστόσο το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, και τότε πήρε… φόρα με το όχημά του και πήγε να πέσει πάνω στους σταματημένους πρόσφυγες! Κάποιοι από τους διαδηλωτές έφυγαν τρομαγμένοι από τη μέση, ενώ ο οδηγός σταμάτησε λίγο πριν πέσει πάνω στο πλήθος.

Ο οδηγός σε φώναζε και έβριζε λέγοντας “Στη χώρα μου είμαι ρε γ…”, “τι πράγματα είναι αυτά με τους μαύρους”, “κοιτάτε τα χάλια της Ελλάδας”, και ότι “θα… τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας”.

Πηγή: thestival.gr, Τηλεόραση Alpha

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε