Δευτέρα, 26 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ! Έξαλλος ο Μελισσανίδης με Πογέτ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλοι από την κίνηση του Γκουστάβο Πογέτ, να ανακοινώσει μια ημέρα πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Πολύ δύσκολη έως απίθανη φαίνεται πως είναι η παραμονή του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός ανακοίνωσε -λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο- πως δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στους “κιτρινόμαυρους”.

Η απόφαση του Πογέτ να δηλώσει… αποχώρηση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την ομάδα (ασχέτως με το τι συνέβη στο ραντεβού του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη) και το γεγονός ότι ο σύλλογος ενημερώθηκε από μια επιστολή που του κοινοποιήθηκε, έκαναν έξαλλο τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ.

Η απομάκρυνση του Ουρουγουανού μετά το ματς με τον Ατρόμητο μοιάζει σίγουρη, αφού δεν γίνεται η Ένωση να πορευτεί στους τελευταίους της αγώνες στο Κύπελλο και στα πλέι οφ με έναν τεχνικό που… είναι εκτός ομάδας.

Η ΑΕΚ αναμένεται να πορευτεί στα συγκεκριμένα παιχνίδια με υπηρεσιακό προπονητή, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Στέλιος Μανωλάς.

Να αναφέρουμε πως ο Ουρουγουανός τεχνικός επιβιβάστηκε κανονικά στο πούλμαν μαζί με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο που θα αποσυρθεί η ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Oλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε