Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τα “πρωτάκια” βοήθησαν στην πιο γλυκιά πρόταση γάμου!

Τα “πρωτάκια” βοήθησαν στην πιο γλυκιά πρόταση γάμου!

Μια διαφορετική μέρα είχε ξημερώσει για την 27χρονη Jennifer Lai. Πήγε κανονικά στη δουλειά της, στο Global Education Academy 2, στο Λος Άντζελες, όπου την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.

Τα αγαπημένα της “πρωτάκια” ήταν στον κόλπο του επί 3 χρόνια συντρόφου της Samuel Nalbandian που είχε σχεδιάσει να της κάνει πρόταση γάμου στο σχολείο επειδή οι μαθητές της σημαίνουν πολλά για εκείνη.

Τα οργάνωσε όλα με τη βοήθεια του διευθυντή David Warken και των μικρών της μαθητών. Όταν η 27χρονη έφτασε στην τάξη, δεν θα μπορούσε να μην προσέξει πως τα “πρωτάκια” της ήταν πολύ ήσυχα. Σκέφτηκε ότι της είχαν ετοιμάσει έκπληξη. Της ζήτησαν να καθίσει και να δει ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο σύντροφός της και κάποια ξαδέρφια της.

Το βίντεο ήταν ένα “Samifer Special” με στιγμές του ζευγαριού από τα πρώτα τους ακόμα ραντεβού. Όταν τελείωσε το βίντεο, τα 20 πρωτάκια της μπήκαν στη σειρά και κρατούσαν όλα ένα χαρτόνι με ένα γράμμα. Σχημάτισαν την πρόταση “θα με παντρευτείς;”. Τότε μπήκε στην τάξη και ο Samuel κρατώντας μια ανθοδέσμη.

Αφού γονάτισε μπροστά της, της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η απάντηση ήταν φυσικά ναι. Η 27χρονη αγκάλιασε στη συνέχεια έναν έναν τους μαθητές της που είχαν συγκινηθεί. Της είχαν ετοιμάσει κάρτες με ευχές για ό,τι καλύτερο. “Οι μαθητές μου μοιράστηκαν τη στιγμή μας και ο Sam ξέρει πόσο σημαντικοί είναι οι μαθητές μου”.

Πηγή: 60abc

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε