Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφήθηκε με την Πόπη Τσαπανίδου και ανακοίνωσε στο facebook την υποψηφιότητά του, για τη δημαρχία (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Η επίμαχη ανάρτηση κάνει το γύρο του facebook τις τελευταίες ώρες και προκαλεί πολλές συζητήσεις…

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o πρώην υφυπουργός, πρώην βουλευτής και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την πόλη του το 2019. Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συμμετοχή του στο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, ο κ. Βούγιας ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook όπου απεικονίζεται με το δημοτικό σύμβουλο της «Πρωτοβουλίας» και πρώην αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου όπου γράφει το εξής:

«Στην αφετηρία, σήμερα, με χιλιάδες κόσμο, ευχάριστο καιρό και καλή διάθεση (εδώ με τον Κωνσταντίνο και την Πόπη). Ετρεξα άνετα τα 5 χιλιόμετρα σε κάτι λιγότερο από 40 λεπτά (ατομικό ρεκόρ). Του χρόνου λέω να τρέξω τα 10 χιλιόμετρα και το ’18 τον ημιμαραθώνιο, ώστε να είμαι έτοιμος το ’19 για τις δημοτικές εκλογές».

ΦΩΤΟ από thestival.gr

Ο Σπύρος Βούγιας το 2014 ανέμενε από τον Γιάννη Μπουτάρη να τον περιλάβει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην «Πρωτοβουλία», κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε, ενώ ο Γιάννης Μπουτάρης έχει τονίσει κατά καιρούς, ότι δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τον δήμο.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε