Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Θρήνος για το “9ο θαύμα του κόσμου” – Πέθανε στα 45 η Chyna

Θρήνος για το “9ο θαύμα του κόσμου” – Πέθανε στα 45 η Chyna

Νεκρή στο διαμέρισμά της στα 45 της χρόνια βρέθηκε η παλαιστής των WWE and WWF Chyna. Δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της.

“Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνω πως σήμερα χάσαμε ένα πραγματικό πρότυπο, μια υπερήρωα της πραγματικής ζωής. Θα ζει για πάντα στις μνήμες των εκατομμυρίων θαυμαστών της και όλων εμάς που την αγαπήσαμε”, έγραψε στους επίσημους λογαριασμούς της σε twitter και facebook ο εκπρόσωπός της.

Η 45χρονη, που βρέθηκε νεκρή από τον εκπρόσωπό της στο σπίτι της στο Redondo Beach, φέρεται να έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για το άγχος και την αϋπνία, με τους αστυνομικούς να ερευνούν το ενδεχόμενο να πέθανε από υπερβολική δόση.

Έκανε ντεμπούτο στο WWE το 1997 και αργότερα πάλευε στο WWF, ενώ ήταν και ένα από τα αρχικά μέλη της D-Generation X. Ο τελευταίος αγώνας της ήταν με νίκη ενάντια στη Lita στο Judgment Day το 2001. Ήταν τόσο δημοφιλής που είχε το προσωνύμιο “9ο θαύμα του κόσμου”.

Το 2000 είχε ποζάρει γυμνή για το Playboy και εμφανίστηκε στο ριάλιτι “The Surreal Life”, ενώ πέρασε και στη βιομηχανία πορνό κάνοντας 6 ταινίες από το 2004 έως το 2013.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε