Κυριακή, 29 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Τι λέει η Αστυνομία για τον εκβιασμό του Αχιλλέα Μπέου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σάλο έχει προκαλέσει στο Βόλο η σύλληψη γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, μετά από συνάντηση που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο. Ο ραδιοφωνικό παραγωγός συνελήφθη με προσημειωμένα λεφτά ενώ επισήμως για την υπόθεση, ο Αχιλλέας Μπέος θα δώσει αύριο συνέντευξη τύπου.

Πριν από λίγο, η Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, ο 49χρονος (ραδιοφωνικός παραγωγός) συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Βόλο, κατηγορούμενος για εκβίαση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 57χρονου (Αχιλλέα Μπέου), σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δράστης απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, για να σταματήσει την καταγγελτική και δυσφημιστική συμπεριφορά σε βάρος του.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση σήμερα στο Βόλο, ο 57χρονος (Αχιλλέας Μπέος) παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500ευρώ στον 49χρονο (ραδιοφωνικό παραγωγό), ο όποιος συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε