Κυριακή, 29 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Τι υποστηρίζει ο μετανάστης που απειλούσε να πετάξει το μωρό του – ΒΙΝΤΕΟ

Τι υποστηρίζει ο μετανάστης που απειλούσε να πετάξει το μωρό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αφγανός μετανάστης, ο οποίος παραλίγο να ρίξει το παιδί του πάνω στον άνδρα του Λιμενικού που βρέθηκε μπροστά στο επεισόδιο στην πύλη Ε3 του λιμανιού του Πειραία, εξηγεί πως σκοπός του ήταν να υπερασπιστεί τον αδελφό του ο οποίος μόλις είχε προσαχθεί.

“Είδα να συλλαμβάνουν τον αδελφό μου και μπήκα μπροστά με το παιδί για να τους πω να μας συλλάβουν όλους αν θέλουν να το κάνουν για έναν απο εμάς”, εξήγησε στο Νewsit και τόνισε πως ζήτησε συγγνώμη απο τις ελληνικές αρχές οταν κλήθηκε για απολογία από το Λιμενικο.

“Όλοι φοβόμαστε μήπως κάποιος κανει κατι παρόμοιο,όλοι έχουμε παιδιά”, συνεχίζει ενω σε ερώτηση για το διάλογο που είχε με τους αστυνομικούς μετα το περιστατικό σημείωσε οτι του ζητήθηκε να μεταφερθεί ο ίδιος και οι συμπατριώτες του σε ενα απο τα κέντρα φιλοξενίας που υπάρχουν στη χώρα καθώς διατρέχει μεγάλο κίνδυνο απο την παραμονή του στο λιμάνι του Πειραιά.

“Ήρθαμε σε μια χώρα αναζητώντας ειρήνη και δεν την έχουμε βρει ακόμα” κατέληξε και μας άφησε προκειμένου να φροντίσει το παιδι του το οποίο υπέστη σοκ απο τον φόβο μετα το περιστατικό.

Όπως λένε οι συμπατριώτες του Γκχάλαμ, ειναι διατεθειμένοι να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους τις επόμενες ώρες εφόσον το Λιμενικο επιμένει στην απομάκρυνση τους απο την πύλη Ε3.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε