Κυριακή, 6 Οκτ.
27oC Αθήνα

Την Πέμπτη η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής

Την Πέμπτη η πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής

Ξεκινάει αύριο, Πέμπτη 21 Απριλίου, οι εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας, που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και ψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία από όλα τα κόμματα.

Οι «23» βουλευτές μέλη της Εξεταστικής θα περάσουν για πρώτη φορά το κατώφλι της αίθουσας συνεδριάσεων «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» – 150) στις 2.30’ το μεσημέρι όπου θα συνεδριάζει η Επιτροπής προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα και να εκλεγεί το προεδρείο της.

Οι βουλευτές που οι ΚΟ ομάδες όρισαν είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι : Γιάννης Γκιόλας, Ιωάννης Θεοφύλακτος, Αννέτα Καββαδία, Παναγιώτα Κοζομπόλη –Αμανατίδη, Σπύρος Λάππας, Αντώνης Μπαλωμενάκης , Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαηλιού, Νεκτάριος Σαντορινιός, Νίκος Συρμαλένιος, Σωκράτης Φάμελλος.

Από τη ΝΔ οι: Μάκης Βορίδης, Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρης Σταμάτης και Κώστας Τζαβάρας.
Από την ΧΑ ο Ηλίας Κασιδιάρης, από την ΔΗ.ΣΥ. ο Ανδρέας Λοβέρδος, από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος, από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς, από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Kαμμένος Δημήτριος, από την Ε.Κ. ο Μάριος Γεωργιάδης και από τους ανεξάρτητους βουλευτές ο Νίκος Νικολόπουλος.

Η πρώτη απόφαση για την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής και την υποβολή πορίσματος που έχει δοθεί από την Ολομέλεια είναι δύο μήνες.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε