Έτσι, έγιναν πειράματα για το τηγάνισμα με ηλιέλαιο, σπορέλαιο, αραβοσιτέλαιο, λάδι από ελαιοκράμβη, ελαιόλαδο (παρθένο και μη) και λίπος χήνας.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.
25η Μαρτίου: Ποιο λάδι είναι πιο υγιεινό στο τηγάνισμα
![25η Μαρτίου: Ποιο λάδι είναι πιο υγιεινό στο τηγάνισμα](https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017n/07/thema3-tiganism.jpg)
Στο Leicester οι κάτοικοι συμμετείχαν εθελοντικά σε πείραμα του τοπικού τους Πανεπιστημίου αναφορικά με το τηγάνισμα τροφών σε διαφόρων ειδών λίπη, δηλαδή σε διάφορα λάδια και βούτυρα.
Μύθοι και αλήθειες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο: Τελικά βλάπτει λιγότερο;
Πίεση: Τι μπορεί να συμβεί αν τρώμε ένα κουταλάκι αλάτι λιγότερο την ημέρα – Τι δείχνουν έρευνες
Κορονοϊός: 1.700 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο – Οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν από θόλωση εγκεφάλου
Καύσωνας: Τα όργανα που καταρρέουν πρώτα από την ακραία ζέστη
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις