Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

500.000 γεύματα στους πρόσφυγες, ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η “ερυθρόλευκη” οικογένεια βοηθάει καθημερινά τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά, οι οποίοι δοκιμάζονται σε δύσκολες συνθήκες.

Η αγκαλιά του Ολυμπιακού και του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη άνοιξε για τους πρόσφυγες, με τα ερυθρόλευκα βαν αλληλεγγύης να πηγαίνουν καθημερινά στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας  και να μοιράζουν φαγητό, είδη ρουχισμού και παιχνίδια.

Με εντολή του κ. Μαρινάκη, μάλιστα, οι κουζίνες του “Γ. Καραϊσκάκης” άρχισαν από τις 4 Μαρτίου να μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό, που προσφέρεται στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά

Την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης επιβλέπουν ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Κυριάκος Δουρέκας, και ο συντονιστής της διαδικασίας και Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ κ. Βασίλης Βασιλειάδης.

Ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει μέχρι τώρα  50.000 γεύματα, 40.000 σκούφους και 7.000 αντιανεμικά, κάλτσες και άλλα είδη ρουχισμού. Αντίστοιχος είναι και ο αριθμός παιχνιδιών που έχουν δοθεί στα παιδιά των προσφύγων. Ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σταματούν εκεί. Θέλουν να βοηθήσουν όσους περισσότερους πρόσφυγες μπορούν, γι’ αυτό και έθεσαν ως “θρυλικό” στόχο να μοιραστούν 500.000 γεύματα για το επόμενο διάστημα και 100.000 είδη ρουχισμού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε