Πολιτική

Η Φώφη στους πρόσφυγες στον Ελαιώνα

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα η Φώφη Γεννηματά μαζι με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Φιλοξενίας από τον δήμαρχο και τον υπεύθυνο του κέντρου μοίρασε δώρα στα μικρά παιδια που την περικύκλωσαν στην κυριολεξία. Η κα Γεννηματά κάθισε δίπλα στα μικρά παιδιά, είδε μαζί τους μια μικρή παράσταση και στην συνέχεια αποχώρησε. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1