Δευτέρα, 28 Οκτ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Την Κυριακή η κηδεία του Καπετάν Χαράλαμπου Γιανναδάκη

φωτό από cretalive
φωτό από cretalive

Κηδεύεται αύριο το πρωί μια σημαντική μορφή της Εθνικής Αντίστασης στην Κρήτη ο καπετάν Χαράλαμπος Γιανναδάκης, ο οποίος άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή πλήρης ημερών.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στις 11.00 το πρωί ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Κρουσώνα τόπο καταγωγής του.

Στο άγγελμα του θανάτου του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου που συνεδρίασε εκτάκτως αφού χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως εμβληματική μορφή της Εθνικής Αντίστασης αποφάσισε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της Δημοτικής Αρχής στην οικογένειά του και να παρακολουθήσει σύσσωμο την κηδεία του.

Εξ άλλου ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Έφυγε και ο τελευταίος Καπετάνιος του τόπου μας, ο Χαράλαμπος Γιανναδάκης. Μια σπουδαία μορφή της Αντίστασης, επίλεκτο μέλος από συστάσεως και εκ των συναρχηγών της περιβόητης ομάδας Σατανά του Κρουσώνα, που με την ανδρεία και τις πράξεις του συνέβαλε καθοριστικά στην πορεία για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Άνθρωπος γενναίος, ευθύς και αυθεντικός, αποτελούσε παράδειγμα για όλους μας και η μνήμη θα είναι αιώνια. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε