Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Καλά το… ΠΑΣ για πλέι οφ! Μικρό εμπόδιο η Καλλονή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το όνειρο των πλέι οφ παρέμεινε ζωντανό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της… καταδικασμένης (σε υποβιβασμό) Καλλονής.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Καλλονής και πλέον βλέπει κι αυτός πεντάδα, με τους νησιώτες να διανύουν τις τελευταίες τους στιγμές στην Superleague.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας την άμυνα του ΠΑΣ, που όμως έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Στο 7′ ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι στο Δαύκο, που έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ. Οι παίκτες της Καλλονης έδειξαν μεγάλη αδυναμία να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Περιστερίδη, αντιθέτως με τους Γιαννιώτες ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά.

Ο μέτριος ρυθμός των δυο ομάδων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τους νησιώτες να έχουν ανούσια υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα καλό σουτ με τον Τσουκαλά να στέλνει μόλις άουτ την μπάλα (28′) με μακρινό “κεραυνό”. Η μοναδική καλή στιγμή της ομάδας του Καραγεωργίου ήρθε στο 33′, με τον Περιστερίδη να διώχνει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Φαβάλι. Το ημίχρονο όμως ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για τον ΠΑΣ, που έφτασε στο 0-1 με τον Τζημόπουλο (43′).

Η επανάληψη ξεκίνησε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Καλλονή, με τον Τζημόπουλο να κάνει σωτήρια επέμβαση στο σουτ του Μάρκοβιτς (49′) και να δέχεται στη συνέχεια συγχαρητήρια από τον αντίπαλο του. Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη επιθετική διάθεση, με τον ΠΑΣ να ψάχνει κάποια καλή αντεπίθεση και να διαμαρτύρεται -δικαίως- για δυο λανθασμένα οφσάιντ που δόθηκαν στον Μανιά.

Οι νησιώτες συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, με τον Κάρλσον να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά στο 83′. ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 87′. Ο ΠΑΣ πήρε τελικά την εκτός έδρας νίκη, με τον Μανιά να διαμορφώνει στο 90′ το τελικό 0-2, με υπέροχο και δύσκολο πλασέ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε