Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ξεγέλασε τον θάνατο στον Μαραθώνιο της Βοστόνης και πέθανε σε τροχαίο

H Victoria στο κέντρο της φωτογραφίας
H Victoria στο κέντρο της φωτογραφίας

Συντετριμμένοι οι γονείς της 23χρονης Victoria McGrath που επέζησε από τη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη και πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Ντουμπάι.

Η νεαρή φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί βαριά πέθανε με μια συμφοιτήτριά της σε τροχαίο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τη μητέρα της και το Πανεπιστήμιο Northeastern στη Βοστόνη. “Είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι” έγραψε η μητέρα της σε email που έστειλε στο NBC News.

Το πανεπιστήμιο Northeastern εξέφρασε τα συλλυπητήριά του αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο. “Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της Victoria McGrath και της Priscilla Perez Torres σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Η Victoria είχε γίνει σύμβολο της τραγωδίας στον Μαραθώνιο της Βοστόνης όταν η φωτογραφία της να μεταφέρεται στα χέρια από έναν πυροσβέστη έκανε τον γύρο του κόσμου. Η τότε 20χρονη Victoria στεκόταν πέντε πόδια μακριά από το σημείο όπου εξερράγη η πρώτη βόμβα στη γραμμή του τερματισμού. Ένα μικρό κομμάτι διαπέρασε το πόδι της και έπεσε στο πεζοδρόμιο ουρλιάζοντας από τον πόνο.

Λίγο καιρό αργότερα συναντήθηκε με τον πυροσβέστη James Plourde και 3 άλλους αγνώστους που της έσωσαν τη ζωή στις 15 Απριλίου 2013. “Είμαι τόσο ευγνώμων” είχε πει δακρύζοντας η νεαρή φοιτήτρια από το δωμάτιό της στο νοσοκομείο Tufts Medical Center. “Είστε τόσο γενναίοι”.

Πηγή: msnbc

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε