Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

Μαγείρευε από τα ξημερώματα για να πάει φαγητό στους πρόσφυγες στον Πειραιά

Μαγείρευε από τα ξημερώματα για να πάει φαγητό στους πρόσφυγες στον Πειραιά

Ένας συνταξιούχος μαζί με τη γυναίκα του στον δρόμο της αλληλεγγύης. Ο Μιχάλης Κυριακής μαζί με τη γυναίκα του δίνουν έναν προσωπικό αγώνα για τους πρόσφυγες.

Ο ίδιος ναυτικός πήγαινε παλιότερα “στα μέρη των προσφύγων”, όπως τα αποκαλεί. Και σήμερα; “Μέρα παρά μέρα βοηθάω τους ανθρώπους”  μας εξομολογείται.

“Από τις πέντε μαγείρευε η γυναίκα μου για φέρουμε τρόφιμα στους πρόσφυγες. Από την πρώτη μέρα που είδα αυτή την κατάσταση ξεκίνησα να βοηθάω μαζί με την οικογένεια μου”, λέει χαρακτηριστικά ο συνταξιούχος που συγκινεί τους πάντες με τη στάση του.

“Όπως και κάθε ήμερα έτσι και σήμερα έφερα κουβέρτες εδώ. Δεν αντέχω να βλέπω αυτή την κατάσταση έφερα κουβέρτες και κρέμες”, προσθέτει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr

“Λυπάμαι να βλέπω αυτή την κατάσταση. Έβλεπα πως οι άνθρωποι αυτοί ήταν μια χαρά. Δυστυχώς οι κυβερνήσεις τους είναι διεφθαρμένες και εξοντώνουν τον φτωχό λαό. Καθημερινά και μόνο που έρχομαι και βλέπω τα παιδιά να απλώνουν τα χέρια τους μου ραγίζει την καρδιά”, λέει βαθύτατα συγκινημένος. “Γιατί έχω και εγώ εγγόνι μεγάλο βέβαια. Δεν μπορώ να αντέξω κλείνω την τηλεόραση γιατί με παίρνουν τα δάκρυα. Καλώ τους Ευρωπαίους εάν δεν ξέρουν από πολιτισμό  να έρθουν να τους κάνουμε σεμινάρια εμείς οι Έλληνες. Είναι λυπηρό”,συνεχίζει ο κ. Μιχάλης.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε