Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ματαιώθηκε η συνάντηση των “μεγάλων” με τον Κοντονή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έλαβε την απόφαση να μη γίνει η συνάντηση των ιδιοκτητών των “μεγάλων” ΠΑΕ, μετά την ανακοίνωση της απουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτή. Αλλωστε, χωρίς τον κ. Μαρινάκη δεν σκόπευε να το δώσει το “παρών” και ο Ιβάν Σαββίδης, για τον οποίο ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να κάθεται στο τραπέζι της συνάτησης και ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού.
 

Ο κ. Κοντονής έκρινε ότι χωρίς τους Μαρινάκη – Αλαφούζο δεν έχει νόημα το ραντεβού, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι επηρεάστηκε και από τη στάση του κ. Σαββίδη, ο οποίος ήταν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, όταν έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκδήλωσε κώλυμα για το ραντεβού.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Super League ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο φραστικό επεισόδιο που είχε με τους εκπροσώπους των “ερυθρόλευκων” είχε πει: «Με υπαλλήλους δεν μιλάω»! Ηθελε να συζητήσει μόνο σε επίπεδο κορυφής με τον Ολυμπιακό, δηλαδή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν και αρχικά είχε υπάρξει η πληροφορία ότι η ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα, καθώς ήταν νομικό το κώλυμα του κ. Μαρινάκη και γι’ αυτό δεν θα συμμετείχε στη συνάντηση κορυφής, εκ των υστέρων έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεώρησε άσκοπο το ραντεβού, αφού δεν θα γινόταν με όλα τα αφεντικά των τεσσάρων ΠΑΕ.

Η αντίδραση του Αλαφούζου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος όταν ενημερώθηκε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε κώλυμα, επικοινώνησε με το Υπουργείο και είπε ότι μπορεί να παραστεί στη συνάντηση.

Η στάση του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική για το εν λόγω ραντεβού κορυφής, καθώς ο κ. Αλαφούζος ισχυριζόταν ότι δεν ήθελε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναθεώρησε με τις εξελίξεις…

Τελικά, η ΓΓΑ ματαίωσε τη συνάντηση.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε