Αθλητικά

NBA: “Ice man” ο Μπράιαντ! Φόρεσε… πανοπλία από πάγο (VIDEO)

Tα πόδια του Κόμπι Μπράιαντ δεν άντεξαν πάνω από εννιά λεπτά στη νίκη των Λέικερς επί των των Μαϊάμι Χιτ.

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί η ένδοξη καριέρα του στο NBA βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο.

Τα χρόνια έχουν.. περάσει, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία αναμέτρηση των Λέικερς, εκεί όπου ο “black mamba” αγωνίστηκε περίπου 9 λεπτά κόντρα στους Χιτ και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο.

Μάλιστα, η εικόνα του να έχει βάλει στα δυο του γόνατα αλλά και στον ώμο του πάγο, για αποθεραπεία, ήταν χαρακτηριστική

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα