Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Νέα δραματική έκκληση Αβραμοπούλου για την Ελλάδα: Κίνδυνος ανθρωπιστικής καταστροφής!

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος την κατάσταση στην Ελλάδα μετά την απόφαση να κλείσουν στα σύνορα των βαλκανικών κρατών. Προσερχόμενος στο συμβούλιο των υπουργών Εσωτερικών μίλησε για ανθρωπιστική κρίση που μπορεί να γίνει ανθρωπιστική καταστροφή!

Πρέπει να συζητήσουμε τί μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, η οποία «υπάρχει ο κίνδυνος να μετατραπεί σε ανθρωπιστική καταστροφή» δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προσερχόμενος στο Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών που γίνεται σήμερα Πέμπτη (10.03.2016) στις Βρυξέλλες.

Συνεχίζοντας, ο Έλληνας επίτροπος τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά προκειμένου να επιτευχθεί υψηλότερος αριθμός μετεγκαταστάσεων, ημερησίως.

Υπογράμμισε, ακόμα, ότι αν πραγματικά θέλουμε να σταματήσουμε την παράνομη μετανάστευση από την πίσω πόρτα, θα πρέπει να ανοίξουμε ένα «ασφαλές και νόμιμο παράθυρο» στους μετανάστες. Διαφορετικά, υποστήριξε, οι αδίστακτοι διακινητές θα προσπαθήσουν να βρουν νέους διαδρόμους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε