Τρίτη, 30 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο φάκος αγαπά τη σέξι Σαράποβα και στα… δύσκολα φεγγάρια (ΦΩΤΟ, VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

H Μαρία Σαράποβα κατόρθωσε να είναι στην… κορυφή των διάσημων γυναικών παγκοσμίως, όχι μόνο γιατί κατέκτησε και τα τέσσερα τρόπαια των τουρνουά της σειράς Γκραν Σλαμ ή επειδή βρέθηκε στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εχει και μία υπέροχη παρουσία θελκτική για τον φακό. Αλλωστε, είναι και από τις αγαπημένες των σχεδιαστών μόδας και ας αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή της αυτή τη στιγμή, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, στην οποία ενεπλάκη.

 

 

 

What a stunning day on the cliffs of LA shooting Sunday Style – beach girl at heart I am. See the behind the scenes shoot on http://apps.facebook.com/sharapovachannel

Posted by Maria Sharapova on Tuesday, 2 July 2013

 

Η Σαράποβα μετά το μεγάλο της χορηγό, τη Νike έχασε ένα ακόμη συμβόλαιο, αυτό με την TAG Heuer και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι σπόνσορές της, όπως είθισται να συμβαίνει στις περιπτώσεις των αθλητών που βρέθηκαν να έχουν κάνει χρήση ουσιών.

 

 

 

Ωστόσο, πολλοί ήδη αναγνώρισαν ως θετική κίνηση από την όμορφη Ρωσίδα, το γεγονός ότι παραδέχθηκε το ντόπινγκ και αναγνώρισε το λάθος της.

 

 

 

Τουλάχιστον, έχει κερδίσει ήδη αρκετά χρήματα από τον αθλητισμό και παρά την εγκατάληψη που βιώνει από τους χορηγούς της θα συνεχίσει να έχει μια καλή ζωή. 

 

 

The blue caves in Montenegro…

Posted by Maria Sharapova on Monday, 20 July 2015

 

 

 

 

Rewards are fulfilling but it’s back to work now!

Posted by Maria Sharapova on Sunday, 13 July 2014

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε