Κόσμος

Ο Ολάντ προειδοποιεί: Η απειλή παραμένει

Το ισλαμιστικό δίκτυο που ευθύνεται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες "οδεύει προς την εξάρθρωση" όμως μπορεί να υπάρχουν άλλοι πυρήνες που εξακολουθούν να συνιστούν "απειλή" για την ασφάλεια της Ευρώπης, προειδοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ.

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άλλα δίκτυα. Ακόμη και αν αυτό που ευθύνεται για τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες είναι καθ’ οδόν προς την εξάρθρωση, παραμένει μια απειλή”, είπε ο Ολάντ υποδεχόμενος τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Σίμον Πέρες.
“Είχαμε αποτελέσματα στον εντοπισμό των τρομοκρατών και, τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στο Παρίσι, έγινε ένας αριθμός συλλήψεων”, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος