Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Όλα τα λεφτά! Όταν η κόρη του Ομπάμα συνάντησε τον Ryan Reynolds

Όλα τα λεφτά! Όταν η κόρη του Ομπάμα συνάντησε τον Ryan Reynolds

Οι φωτογραφίες από το δείπνο προς τιμήν του νέου Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau με πρωταγωνίστριες τις αδερφές Ομπάμα κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο φακός απαθανάτισε τη στιγμή που η 17χρονη Malia Obama “πείραξε” την αδερφή της Sasha Obama που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που γνώρισε τον ηθοποιό Ryan Reynolds. Ύψωσε τους αντίχειρες για να δώσει το μπράβο στη 14χρονη αδερφή της Sasha και η χαριτωμένη φωτογραφία από το επίσημο δείπνο έχει γίνει viral.

Η Sasha Obama ακτινοβολούσε που συνάντησε τον Ryan Reynolds και είχε ένα απίστευτα πλατύ χαμόγελο ενώ μιλούσαν. Εκείνη όμως που τελικά κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα ήταν η αδερφή της στο βάθος που φάνηκε με μια χειρονομία να την επικροτεί.

Το Twitter έκτοτε πήρε φωτιά, με τους περισσότερους χρήστες να υμνούν τη χιουμοριστική χειρονομία της Malia. “Η Malia που κάνει thumbs up στη Sasha νώ μιλάει με τον Ryan Reynolds είναι όλα τα λεφτά”, σχολίασε η Amelia Williams.

O Ryan Reynolds πήγε στο επίσημο δείπνο με τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Blake Lively. Στην εκδήλωσε έδωσαν το παρών ο Mike Myers, ο Michael J Fox και η Sandra Oh, με την Sara Bareilles να τραγουδά για τους καλεσμένους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε